لغو مجوز سفر هواداران اسکاتلند به آمریکا چند روز قبل از جام جهانی

در آستانه آغاز بیست‌وسومین دوره جام جهانی، مجوز سفر تعدادی از هواداران اسکاتلندی به آمریکا لغو شد.

به گزارش مشرق، تا شروع بیست‌وسومین دوره جام جهانی ۲۰۲۶ تنها پنج روز دیگر باقی مانده است، اما حاشیه‌های تورنمنتی که هنوز آغاز نشده، روز به روز در حال افزایش است؛ از عدم صدور ویزا برای برخی از اعضای تیم ملی فوتبال ایران و آفریقای جنوبی گرفته تا معطلی چند ساعته ایمن حسین مهاجم تیم ملی عراق در فرودگاه شیکاگو و اعتصاب کارگران ورزشگاه سوفای لس‌آنجلس.

در تازه‌ترین مورد خبر می‌رسد که هواداران فوتبال اسکاتلند از تغییرات لحظه آخری در مجوزهای سفر که می‌تواند مانع سفر آنها به ایالات متحده برای تماشای بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ شود، بسیار ناراحت هستند. شهروندان بریتانیایی که می‌خواهند بدون ویزا تا ۹۰ روز به ایالات متحده سفر کنند، باید در سیستم الکترونیکی مجوز سفر (ESTA) این کشور درخواست خود را ثبت کنند.

ده‌ها هواداری که فرم مربوطه را پر کرده‌اند، در رسانه‌های اجتماعی گفته‌اند که وضعیت درخواست آنها این هفته از وضعیت "تأیید شده" به " غیرمجاز به سفر" تغییر کرده است. در این راستا، برخی به شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» اسکاتلند گفته‌اند که به دلیل این تغییرات، ممکن است هزاران پوند ضرر کنند چون اولین بازی اسکاتلند در جام جهانی کمتر از دو هفته دیگر آغاز می‌شود.

تیم ملی اسکاتلند در گروه C جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم‌های برزیل، مراکش و هائیتی همگروه است و در تاریخ ۲۴ خرداد در اولین بازی خود در ورزشگاه بوستون واقع در ایالت ماساچوست به مصاف هائیتی خواهد رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۲:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
    0 0
    اینا عمدیه و برمیگرده به اون درگیری تاریخی انگلوساکسونها با اسکاتها یا سلتها
  • IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۷
    0 0
    امریکا سگ هار است و پاچه همه را میگیره!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس